ERZURUM / PASİNLER - Alvar İlkokulu

Alvar İlkokulu

Erzurum / Pasinler / Alvar Beldesi
Vizyon
Atatürk İlkeleri,Anayasa ve Türk Milli Eğitimin amaçları doğrultusunda hareket eden, bilimsel ve teknolojik yeniliklere açık,çevre ve ülke ihtiyaçlarına uygun çalışan, sürekli olarak gelişen ve yenilenen,öğrencilerini sosyal-kültürel-bilimsel alanlarda çalışmalar yapan,kendine güvenen kişiler olarak yetiştiren,dünya normlarında bir kurum olabilmek için varız.
Misyon
Öğrencilerimizin;çağdaş anlayış içerisinde bilgiye ulaşan ve bu bilgiyi kullanabilen,kalıcı,istenilen örnek davranışlar geliştiren Atatürk İlke ve İnkılâplarına bağlı,çağdaş,demokratik,laik,sosyal bireyler olarak yetişmelerini sağlamaktır.
Başarılar
İSTİKLAL MARŞI´NI GÜZEL OKUMA YARIŞMASINDA ANA SINIF ÖĞRENCİMİZ HİRANUR KAYA İKİNCİ OLDU.
Öğretim Şekli :NORMAL ÖĞRETİM. TEKLİ.
KALORİFER.
Lojman
7 - Okulumuzdaki tüm lojmanlarda kaloriferli ısınma sistemi vardır. 3 adet 53 m2, 2 adet 75 m2, 2 adet 90 m2 toplam 7 adet lojman bulunmaktadır.
Ulaşım
ERZURUM´DAN PASİNLER HER YARIM SAATTE BELEDİYE OTOBÜSLERİ GELMEKTEDİR.Sabah 7:30 Akşam 18:00 saatleri arasında ALVAR´A devamlı minibüs seferleri vardır.ULAŞIM SIKINTISI YOKTUR.
Yerleşim Yeri
ALVAR BELDESİ PASİNLER OVASININ GÜNEYİNDE OLUP TARIM VE HAYVANCILIK TEK GEÇİM KAYNAĞIDIR.
Erzurum İl merkezine 43 Pasinler İlçesine 8 km uzaklıktadır.